ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Καινοτόμα συστήματα αισθητήρων για λύσεις διαχωρισμου υλικών

Απαράμιλλη ποιότητα:

STEINERT ISS® – STEINERT XSS® T EVO 5.0 – STEINERT KSS – STEINERT UniSort Series

Η τεχνολογία αισθητήρων επιτρέπει τον πλήρως αυτοματοποιημένο διαχωρισμό υλικών, των οποίων οι διαφορές θα μπορούσαν διαφορετικά να βρεθούν μόνο με σύνθετες αναλύσεις. Οι νέες μέθοδοι τεχνολογίας επαγωγής ή ακτινών Χ προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για καθαρά μεταλλικά συμπυκνώματα ή πολύτιμα υπολείμματα χωρίς μέταλλα. Τα συστήματα διαχωρισμού που βασίζονται σε αισθητήρες STEINERT χρησιμοποιούνται πάντα όταν πρόκειται υψηλής ποιότητας διαχωρισμό και οι συμβατικές τεχνικές διαχωρισμού δεν είναι πλέον αποτελεσματικές.

Οι πιο πρόσφατοι διαχωριστές STEINERT που βασίζονται σε αισθητήρες, χρησιμοποιούν όλες τις ιδιότητες του υλικού, επιτρέποντας τον λεπτομερή διαχωρισμό των υλικών. Κάθε μεμονωμένο τεμάχιο που περνάει σε από διαχωριστή που βασίζεται σε αισθητήρες αναγνωρίζεται, ταξινομείται και διαχωρίζεται εάν είναι απαραίτητο. Ο πραγματικός διαχωρισμός περιλαμβάνει το αντικείμενο που πρόκειται να εκτραπεί από το ρεύμα του, προς την χοάνη εκκένωση χρησιμοποιώντας ένα κατευθυνόμενο πίδακα πεπιεσμένου αέρα, ώστε να εκτιναχθεί έξω από το ρεύμα υλικού και πάνω από το κλαπέ του διαχωριστή. Ανάλογα με το σύστημα, υπάρχει η επιλογή εκτροπής του υλικού από την αρχική του τροχιά από πάνω ή από κάτω. Διάφοροι τύποι και μεγέθη βαλβίδων είναι διαθέσιμες σύμφωνα με το μεγέθους κόκκων και τις απαιτήσεις υλικού.

Η STEINERT προσφέρει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών σε διαχωριστές με αισθητήρα, όπως NIR, επαγωγή (induction), ακτίνες Χ, φθορισμό ακτίνων Χ, ανίχνευση 3D, λέιζερ, χρώμα καθώς και διαφορετικούς συνδυασμούς αυτών των τεχνολογιών. Η γκάμα μοντέλων εδώ προκύπτει από την καθοριστική τεχνολογία αισθητήρων, όπως το σύστημα διαλογής επαγωγής STEINERT ISS®, η τεχνολογία ακτίνων Χ στο STEINERT XSS® T EVO 5.0 ή ένας συνδυασμός πολλών αισθητήρων στο σύστημα διαλογής συνδυασμού αισθητήρων STEINERT KSS.

•   Αύξηση ποιότητας και βάθους διαχωρισμού

•   Καινοτόμες τεχνολογίες διαχωρισμού

•   Προσαρμογή σε μεταβαλλόμενες εργασίες

•   Σειρά μοντέλων: STEINERT ISS®, STEINERT XSS® T EVO 5.0, STEINERT KSS, STEINERT UniSort Series

STEINERT_X-RAY

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΚΤΙΝΩΝ Χ (X-RAY SORTING)

STEINERT_INDUCTION-SORTING

ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ (INDUCTION SORTING)

STEINERT_COLOUR-SORTING

ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ (COLOUR SORTING)

STEINERT_NEAR-INFRARED-SORTING

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΣ ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΦΩΣ (NIR – NEAR INFRARED  SORTING)

STEINERT_LINE-SORTING

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑ LASER (LIBS SORTING)

STEINERT_SENSOR-COMBINATION-SORTING

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ (SENSOR COMBINATION)