ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ

Η STEINERT με πάνω από 125 χρόνια εμπειρία, κατασκευάζει  συστήμτα μαγνητικού διαχωρισμού για παραδοσιακές εφαρμογές  καθώς και για αυξανόμενο αριθμό νέων εφαρμογών. Η ποικιλία προϊόντων της STEINERT με πολλούς διαφορετικού τύπου μαγνητικούς διαχωριστές και διαχωριστές δινορρευμάτων παρέχει λύσεις ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.

Οι διαχωριστές μαγνητικών και μη σιδηρούχων μετάλλων της STEINERT ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις απόδοσης για τον ακριβή διαχωρισμό πρωτογενών και δευτερογενών πρώτων υλών. Τα διαθέσιμα μηχανήματα έχουν δοκιμαστεί σε ποικίλες εφαρμογές που κυμαίνονται από τη διαλογή scrap και απορριμμάτων έως τις εφαρμογές εξόρυξης. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αιωρούμενους μαγνήτες και μαγνητικά τύμπανα, τόσο για στεγνή όσο και για υγρή επεξεργασία.

Ως εφευρέτης του έκκεντρου διαχωριστή δινορευμάτων (EDDY Current), ακόμη και σήμερα η STEINERT διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία στην αγορά για τον διαχωρισμό μη σιδηρούχων μετάλλων.

Εάν ένας στενός χώρος εγκατάστασης απαιτεί ένα συμπαγές μηχάνημα, τότε οι συνδυαστικοί διαχωριστές μας με πολλά μαγνητικά στάδια διαχωρισμού είναι η ιδανική λύση. Για παράδειγμα, το STEINERT FinesMaster συνδυάζει δύο μαγνητικούς διαχωριστές και έναν διαχωριστή δινορρευμάτων (EDDY Current), παράγοντας μια απίστευτα αποδοτική και συμπαγή λύση μηχανής.

Για εργασίες διαχωρισμού λεπτόκοκκων κλασμάτων, προσφέρουμε τον μαγνητικό διαχωριστή υψηλής διαβάθμισης STEINERT HGS, ένα συμπαγές σύστημα που αναπτύχθηκε ως μηχανή ενός ή πολλαπλών σταδίων.

  • Πάνω από 125 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή όλων των ειδών μαγνητικών διαχωριστών
  • Τεράστια γκάμα μηχανημάτων μαγνητικής διαλογής
  • Μεμονωμένα μηχανήματα για λειτουργία in-line και batch-feed
  • Οι συνδυαστικοί διαχωριστές συνδυάζουν πολλά μαγνητικά στάδια σε ένα συμπαγές μηχάνημα
STEINERT-magnetic-pulley-general

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ (MAGNETIC PULLEYS)

STEINERT-magnetic-drum-general

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΥΜΠΑΝΑ (MAGNETIC DRUMS)

STEINERT-overband-magnet-general

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟΙ

STEINERT-manual-magnet-general

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

STEINERT-eddy-current-general

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΧΩΝ (EDDY CURRENT)

STEINERT-combined-magnetic-systems-generaly

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ

STEINERT-magnetic-WET-drum-general

ΥΓΡΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΥΜΠΑΝΑ (WET MAGNETIC DRUMS)