SEDA-Logo-1116x346

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ

SEDA GreenPoint

To GreenPoint ανήκει στη νέα σειρά προϊόντων της SEDA με οικονομικό σχεδιασμό και υψηλή αποδοτικότητα και ποιότητα, ιδανικόγ για μικρές επιχειρήσεις. Το GreenPoint αποτελείται από  TankDrillingMachine, το διάσημο διατρητικό ρεζερβουάρ της SEDA, πιστοποιημένο με ATEX και ικανό να αναρροφά καύσιμα με ρυθμό έως και 20 lt/min χωρίς να χυθεί σταγόνα. H αντλία της είναι ειδικά σχεδιασμένη για χαμηλό κόστος με μέγιστη απόδοση.

SEDA AC Remover

Το νέο SEDA AC Remover χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική αφαίρεση του ψυκτικού αερίου από τα κλιματιστικά των αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων. Με δύο διαφορετικούς ταχυσυνδέσμους με γρήγορη σύνδεση, το ψυκτικό αέριο R1234yf και R134a που χρησιμοποιούνται στα οχήματα, αφαιρούνται από την ισχυρή αντλία που διαθέτει το AC Remover και μεταφέρονται γρήγορα και με ασφάλεια σε φιάλη αποθήκευσης. Η ενσωματωμένη ζυγαριά παρέχει στοιχεία για την ποσότητα που υπολείπεται ώστε να γεμίσει η φιάλη.

SEDA SinglePlex START

Το SEDA SinglePlex START είναι η οικονομική παραλλαγή MultiPlex, ειδικά για ανακυκλωτές αυτοκινήτων με μικρό όγκο αερόσακων. Ακριβώς όπως το MultiPlex, το SinglePlex START είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους αερόσακων. Αυτό το απλό μοντέλο μπορεί να εξουδετερώσει έναν αερόσακο ανά σύνδεση. Για αυτό, τα καλώδια του αερόσακου συνδέονται στην καλωδίωση του αερόσακου. Η έκρηξη πυροδοτείται – με τον ίδιο τρόπο όπως το MultiPlex – με σύστημα ασφαλείας δύο δακτύλων. Το καλώδιο 10 m εγγυάται επαρκή απόσταση ασφαλείας από τον αερόσακο.

SEDA BlastBox

Το SEDA BlastBox είναι μία απλή και εύκολη στη χρήση συσκευή για την ασφαλή εξουδετέρωση των  πυροτεχνικών συσκευών (αερόσακοι και προεντατήρες) των ΟΤΚΖ.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του SEDA BlastBox είναι η ευκολία χρήσης. Απλώς συνδέστε το BlastBox στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου αερόσακων του οχήματος. Το BlastBox ελέγχει ποιες συσκευές είναι ενεργές στο όχημα και τις εξουδετερώνει μία μία μεσω του χειριστηρίου.
Επίσης, διατίθεται καλώδιο με κλιπς (κροκοδειλάκια) για τη σύνδεση και την εξουδετέρωση μεμονωμένων ή αφαιρεμένων αερόσακων και προεντατήρων.
Το SEDA BlastBox έχει τη δυνατότητα ενημέρωσης λογισμικού, ώστε έτοιμο να να λειτουργήσει με νέα ή μελλοντικά μοντέλα αυτοκινήτων.

Δεν χρειάζονται πρόσθετοι προσαρμογείς
Ασφαλής απομακρυσμένη ανάπτυξη
Συμπαγές κουτί, εύκολη μεταφορά
Απλός χειρισμός και λειτουργικότητα
Καλώδια ακροδεκτών γενικής χρήσης για όλους τους τύπους οχημάτων
Επιλογή ενημέρωσης λογισμικού

SEDA Gas Torch

Όταν αδειάζετε τις δεξαμενές υγραερίου (LPG) των οχημάτων, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε ή να κάψετε το υγραέριο σε χώρο που έχει καθοριστεί για αυτήν την εργασία, και είναι σύμφωνο με την νομοθεσία.
Ο πυρσός SEDA GasTorch είναι ειδικά σχεδιασμένος για την εκκένωση των δεξαμενών υγραερίου (LPG) των οχημάτων, είτε βρίσκεστε εγκατεστημένη μέσα στο όχημα, είτε έχει αφαιρεθεί από αυτό.

Περιλαμβάνει:
Εύκαμπτος σωλήνας υγραερίου υψηλής
πίεσης  5 m (σύνδεση με τον πυρσό)
Εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης LPG
2m με βύσμα για δεξαμενή υγραερίου M10 x 1
Ρυθμιστής υγρής φάσης 4 bar
Τηλεσκοπική βάση μέγ. ωφέλιμο ύψος έως 2,5 m
Σφαιρική βάνα απομόνωσης
Πιεζοηλεκτρικός αναφλεκτήρας
(με φιάλη αναγόμωσης)
Σπρέι ανίχνευσης διαρροών 400 ml
(ανθεκτικό στον παγετό)
Γάντια ανθεκτικά στον παγετό

SEDA LPG Eco

Το SEDA LPG ECO είναι η οικονομική λύση για άντληση και εν συνεχεία αποθήκευση του υγραερίου από οχήματα υγραερίου από οχήματα. Λειτουργεί με μία μπαταρία 9V και παροχή πεπιεσμένου αέρα, καθιστώντας το ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις, ή σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο.
Το υγραέριο που αντλείται μπορεί να μεταφερθεί για προσωρινή αποθήκευση στην ενσωματωμένη δεξαμενή του LPG Eco ή απ’ ευθείας σε εξωτερική φιάλη.
Τα μανόμετρα, οι φωτεινές ενδείξεις και ο δείκτης ροής του υγραερίου κάνει την διαδικασία απορρύπανσης εύκολη και ασφαλής.

SEDA LPG Class

Το SEDA LPG Class είναι ο ευκολότερος τρόπος άντλησης, αποθήκευσης/καύσης και εξουδετέρωσης του υγραερίου από οχήματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους – βήμα προς βήμα και πλήρως αυτόματο.
Το LPG Class αναρροφά το υγραέριο από τη δεξαμενή του οχήματος και το μεταφέρει σε δοχείο αποθήκευσης (φιάλες υγραερίου, κ.λπ.). Στο επόμενο βήμα, το υγραέριο που έχει απομείνει (σε αέρια μορφή πλέον) καίγεται στο πυρσό που διαθέτει το σύστημα. Τέλος, η δεξαμενή του οχήματος ξεπλένεται με άζωτο για να εξουδετερωθεί και να απομακρυνθεί κάθε κίνδυνος ανάφλεξης από υπολείμματα υγραερίου.
Το LPG Class  διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου SPS, το οποίο ελέγχει κάθε βήμα της αυτοματοποιημένης διαδικασίας. Ένας διακόπτης on/off, η μεγάλη οθόνη και ενσωματωμένα μανόμετρα καθιστούν ασφαλή και εύκολο στον έλεγχο.

SEDA Natural Gas Torch

Το SEDA Natural Gas Torch είναι η πλέον οικονομική λύση για την απορρύπανση των δεξαμενών φυσικού αερίου (CNG) από τα οχήματα. Η SEDA ανέπτυξε το Natural Gas Torch ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται με ασφάλεια τις υψηλές πιέσεις που έχουν οι δεξαμενές φυσικού αερίου των οχημάτων.