Αυτοκινούμενοι Αναστροφείς Κόμποστ

ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
Οι αυτοκινούμενοι αναστροφείς κόμποστ της σειράς SPM είναι εξοπλισμένοι με στιβαρά και ανθεκτικά «φτυάρια», εκατέρωθεν του ρότορα και μπροστά από τους τροχούς. Τα «φτυάρια»  καθαρίζουν το υλικό και να το στέλνουν προς τον ρότορα.
Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση του αναστροφέα σε όλα τα εδάφη, αποτρέποντας ανεπιθύμητα κολλήματα που μπορεί να επιβαρύνουν χρονικά την παραγωγική διαδικασία.
Το μεγάλο άνοιγμα, «σήραγγα», στον χώρο του ρότορα και η δυνατότητα ανύψωσής του επιπλέον έως και 50 cm, καθιστούν δυνατή την αναστροφή μεγάλων ποσοτήτων σε ένα μόνο πέρασμα.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
Οι αναστροφείς κόμποστ της MENART μπορούν να σηκωθούν κατά 50 cm, ώστε να μην κολλήσετε στα μέσα του σειράδιού. Οι αναστροφείς MENART είναι οι μόνοι που μπορούν να γέρνουν προς τα εμπρός, προς τα πίσω και πλάγια για εύκολη και ασφαλή μετακίνηση σε κεκλιμένες επιφάνειες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ
Οι αναστροφείς κόμποστ της MENART παρέχουν ευκολία πρόσβασης για τις εργασίες συντήρησή τους, αφού το κουβούκλιο του κινητήρα ανοίγει και μετατρέπεται σε μία ευρύχωρη πλατφόρμα, που επιτρέπει στην χειριστή να έχει πρόσβαση στον κινητήρα και την υδραυλική μονάδα με ασφάλεια.
Η σήραγγα του ρότορα είναι εξοπλισμένη με προστασία για πιθανά αντικείμενα που μπορούν να εκτοξευθούν (π.χ. πέτρες). Στο μπροστινό μέρος υπάρχει ελαστική κουρτίνα και στο πίσω ένας ρυθμιζόμενος μεταλλικός εκτροπέας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ
Χάρη στα φτυάρια που μαζεύουν και καθαρίζουν το υλικό μπροστά από τα σημεία όδευσης του αναστροφέα, τα σειράδια μπορούν να έχουν μικρότερη απόσταση μεταξύ τους, κερδίζοντας έτσι χώρο. Επιπλέον, οι αναστροφείς κόμποστ της MENART είναι μεγάλοι αλλά συμπαγείς και μπορούν να περιστρέφονται επί τόπου στο τέλος του κάθε σειραδιού. Έτσι βελτιστοποιείται η χρήση της επιφάνειας στην μονάδα κομποστοποίησης.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ
Οι αναστροφείς της MENART έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας αναστροφής και αερισμού των σειραδιών. Η μεγάλη τραπεζοειδής σήραγγα, το ισχυρό τύμπανο του ρότορα, και η γεωμετρία των λεπίδων του ρότορα εγγυάται την διασταυρωτή εναπόθεση του αναστρεφόμενου υλικού, χωρίς φαινόμενα συμπίεσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ
Οι καμπίνες είναι σχεδιασμένες με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, πανοραμική ορατότητα, κλιματισμό υπό πίεση, 2 χειριστήρια Joysticks με όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος επάνω τους, διαδραστική οθόνη αφής με όλες τις πληροφορίες του μηχανήματος σε μια ματιά. Όλα τα παραπάνω παρέχουν στο χειριστή ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Οι χώροι του κινητήρα είναι ηχομονωμένοι ώστε να μειώνεται σημαντικά ο θόρυβος.

Αυτοκινουμενος αναστροφέας κόμποστ της MENART
Αυτοκινουμενος αναστροφέας κόμποστ της MENART
Πλατφόρμα συντήρησης αυτοκινουμενου αναστροφέα κόμποστ της MENART
Χειριστήρια αυτοκινουμενου αναστροφέα κόμποστ της MENART
MENART_self-propelled-turner-400x289
SPM-36 SPM-47 SPM-58 SPM-63 SPM-73
Ισχύς Κινητήρα (KW) 110 225 (St. V)
205 (Tier3)
225 (St. V)
205 (Tier3)
280 470
Μέγιστο Πλάτος Σειραδιού (m) 3,9 4,9 5,9 6,3 7,3
Ύψος Σήραγγας (m) 1,7 1,9 2,1 2,4 2,8
Μέγιστο Ύψος Σειραδιού (ανυψωμένο) (m) 2,1 2,4 2,6 2,9 2,8
Δυναμικότητα (m³/h) 2.000 3.000 4.000 5.300 7.000